13. veljače 2020.g.

Ovako sam pisao prije godinu dana:

Razni pokušaji u 20019.g.

Napominjem da nakon peripetije sa vodomjerima u kojoj se Lada Adrianić nije, barem do sad, izpravno poniela, niti sumnjam kao tada u ranoj 2019., niti ne sumnjam u njezino poštenje. A bio sam već, posljednjih mjeseci, i govorio da sam sklon uzdati se da ima izpravne nakane, napominjući i dalje da ne tvrdim da jest tako.

Bilo je doista u 2019. došlo do boljih odnosa, ali koliko do transparentnosti i samovolje, bojim se da je doista ostala i netransparentna i samovoljna. Na izgled troši skoro kao da je njezino, premda se u mnogo slučajeva ne može reći da krivo radi, neke stvari čini se da je dobro napravila, neke stvari dobro radi.

Ipak, velim, bojim se da se potvrđuje kao netransparentna i samovoljna. Ona "ne bu piskarala" (njene rieči, u smislu da ne kani obavještavati suvlastnike odveć bilo putem oglasnih ploča ili ubacivanjem informacija u njihove kasliće kako je radio Berto Borisov ). A ne će se odveć ni savjetovati s Viećem suvlastnika, ili to čini djelomično, a, naravno, ako je bez "piskaranja", zar može biti transparentno?

Tada je bio i početak jednog mojeg velikog uzaludnog rada, kroz siečanj, veljaču i ožujak 2019.g. da pomognem jednom judi.

To mi je uistinu velika opomena...

12. veljače 2020. g.

Razne su teme dostupne odavde, neke su nam svima opomena, neke samo meni.

Slikopis iz davne 2008. g.

Ne trebaju nove rieči:

Dizalo usko, ništa zato!

Nakon što je Schmoogle ukinuo moj Stasitube račun, negdje prije travnja 2014. (Really? The Surveillance Engine Terminated All My Videos)

postavio sam taj slikopis na ovdje na vankina2-10.com. Davno prije toga, oko 2008., na Stasitube-u je ovo bio prvi ili drugi slikopis koji sam tamo bio postavio.